Erden Timur'un, "Gomis etkisi yaratır" raporuna rağmen Galatasaray kapısından sokmadığı
Wissem Ben Yedder konusunda ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı.
MAHKEMEYE ÇIKTI
Monaco'dan ayrılmasından bu yana takım bulamayan Wissam Ben Yedder'in başı, çeşitli cinsel saldırı suçlamaları nedeniyle belada. 15 Ekim Salı günü hakim karşısına çıkan Fransa Milli Takımı'nın eski forveti için cinsel saldırı suçlamasıyla 18 ay hapis cezası ve 18 ay denetimli serbestlik talep edildi.
Eylül ayına kadar uzanan suçlamalardan sonuncusu, sarhoşken cinsel saldırıya ilişkin yeni bir şikayetin ardından geldi.
Wissem Ben Yedder
SUÇSUZ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ
15 Ekim'de hakim karşısına çıkan Fransa Milli Takımı'nın eski forveti kendisini savundu.
Her ne kadar duruşma öncesi tutukluluktan kaçınmak için rehabilitasyona gitmeyi önermiş olsa da Ben Yedder bu konuda başarısız oldu. Bu Salı günü Savcı, Tunus asıllı futbolcu için 18 ay hapis ve 18 ay denetimli serbestlik talep etti.
KENDİSİNİ BÖYLE SAVUNDU
900 bin euro'luk kefaletle serbest bırakılan Ben Yedder'in ifadesinde yer alan bazı ifadeler kan dondurucu.
* Alkol yüzünden hafıza sorunlarım var.
* Polis arabamda bir şişe içki bulmasına rağmen tutuklandığımda bunu hatırlamıyordum.
ERDEN TİMUR ENGEL OLDU
Galatasaray adına olası transferlerin özel yaşamlarını da değerlendiren profesyonel bir şirket, Ben Yedder için "Galatasaray'a uygun değil" raporu verdi. Erden Timur da transferinden vazgeçti. Ben Yedder, erkek kardeşiyle birlikte cinsel saldırıyla suçlanıyordu.