Avrupa Facia Bağıra Bağıra Geldi! Fk Rfs'nin Golcüsü Galatasaray'ın Neyi Yapamadığını Anlattı

• Konbuyu başlatan Mezarkabul
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 35
  • Okuma süresi: 1:38

Mezarkabul

Moderatör
Elit Aslan
* Birçok kişi Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde olması gerektiğine inanıyordu. Onlara karşı 2-2 başarı açısından en tepede bir yerde.
1728074639314.jpeg
HOCASI DA AYNI SÖZLERİ TEKRARLADI

Bu arada FK RFS'nin teknik direktörü Viktors Morozs Leton basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda genel olarak basın toplantısında söylediği sözleri tekrarladı.

* Ünlü bir kulüple oynayarak iyi bir sonuç elde etmemizi sağlayan bugünkü performanstan çok memnunum. Bence bu tarihi bir başarı.

* Hem fiziksel olarak hem de sahadaki pozisyonlar olarak oyunda iyi göründük. Aynı zamanda iyi kombinasyonlar yaptık. Takımımla gurur duyuyorum. Kazanamadığımız için üzülmedim.

* Tabii ki son dakika da dahil olmak üzere gol şanslarımız vardı, ancak bu sonucun takımımız için yeterince iyi olduğunu düşünüyorum.

* Yediğimiz ikinci golden birkaç dakika önce sahada yeniden düzenleme yaptık. Kısa süre sonra gol yedik. Ancak konuk defans oyuncusu Davinson Sanchez harika bir pas attı. Bunu beklemiyorduk. Çünkü böyle bir asistin olabileceğini hiç düşünmemiştik.

* Genel olarak, yeni strateji daha iyiydi ve ikiye iki oynadığımız yerde karşı ataklar oluşturmak bizim için çok daha kolaydı. Hücum kanatlarındaki oyuncular, atılan ikinci golde olduğu gibi iyi yardımcı oldular.
MAÇTAN SONRA OLAYLAR ÇIKTI

Öte yandan Soğuk Riga akşamında FK RFS ile 2-2 berabere kalmak Galatasaray taraftarını kızdırdı. Maçtan sonra yerel takım taraftarlarıyla kavgalar yaşandı. 2 Leton yaralandı. 1'i hastaneye kaldırıldı.

Leton polisi yerel Delfi haber kaynağına kavgayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

* Maçtan sonra Türkler ile RFS taraftarları kavga etti. Bunun sonucunda 2 kişi yaralandı. Mağdurlar şimdilik şikayette bulunmayı reddetti. İddia edilen failler mağdurlar tarafından tespit edilemedi. Kurbanlardan biri hastaneye kaldırıldı.

Üst Alt