Haber “Galatasaray'da Çok Mutluyum” Demişti! Osimhen'den Napoli’ye Ayar

• Konbuyu başlatan Mezarkabul
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 36
  • Okuma süresi: 1:14

Mezarkabul

Moderatör
Elit Aslan
Napoli’den kiraladığı Victor Osimhen performansı ile Avrupa’da adından sıkça söz ettiriyor. Yıldız golcü Tottenham maçında attığı 2 golle yine manşetlere çıktı.

NAPOLİ'YE UYARI

OChelsea Arsenal, Juventus ve Milan’ın ve Suudi Arabistan kulüplerinin ilgisinin olduğu Nijeryalı oyuncunun takas edilebileceğini iddia ediliyor.

Legit.ng'nin haberine göre Osimhen takas haberlerinin ardından Napoli'ye uyarı gönderdi. 25 yaşındaki forvet geleceğine kendi karar vermek istediğini ve geçen seneki gibi bir yere gitmeye zorlanmak istemediğini İtalyan ekibine iletti.

“Galatasaray'da çok mutluyum” demişti! Osimhen'den Napoli’ye ayar

GALATASARAY BONSERVİSİNİ ALMAK İSTİYOR

Öte yandan Galatasaray'da Victor Osimhen'in bonservisini kalıcı olarak almak için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar, Osimhen için tüm şartlarını zorlamayı planlıyor.

"BEN GALATASARAY'DA ÇOK MUTLUYUM"

Tottenham maçından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Victor Osimhen, Galatasaray'da mutlu olduğunu belirterek, “Ben ocakta ayrılmayacağım, sezon sonuna kadar Galatasaray'dayım. Daha sonrası için ne olacak bilmiyorum, Galatasaray ile Napoli ne konuşuyorlar... Bana gelirseler konuşuruz. Benim çok hoşuma giden, güzel bir kulüp Galatasaray! Ben Galatasaray'da çok mutluyum!" diye konuştu.

Galatasaray formasıyla şu ana kadar 8 resmi maçta görev yapan 25 yaşındaki golcü, 6 gol ve 4 asistle oynuyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Üst Alt