Galatasaray'ın Gözü Zidane'de! Yarın Akşam Canlı Izlenecek

• Konbuyu başlatan Mezarkabul
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 48
  • Okuma süresi: 1:37

Mezarkabul

Moderatör
Elit Aslan
Galatasaray'ın scoutları dünyanın her yerinde genç yetenekleri yakından izlemeye devam ediyor... hali hazırda Bolivya'da devam eden CONMEBOL 15 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'da sarı-kırmızılıların scoutlarının yakın takibi altında.

Geleceğin potansiyel yıldızlarını izleyen ve not eden sarı-kırmızılıların scoutlarının şu ana kadar üzerinde sıklıkla durduğu isim Şili'nin 4 gollü yıldızı Zidane Yanez oldu.

İlk tur maçları sonunda 4 golle gol krallığında zirvede bulunan 2008 doğumlu yıldız adayı hali hazırda ABD Ligi takımlarından New York FC'nin kadrosunda yer alıyor
1728970707930.jpeg
Zidane Yanez

Aynı zamanda Manchester City'nin de sahibi olan City Group'un bir parçası olan New York'un oyuncusu Zidane aynı zamanda Fransızların efsane yıldızıyla aynı ismi taşıdığı için de dikkat çekiyor.

16 yaşındaki futbolcu, ABD ve Porto Riko'nun alt yaş milli takımlarını da temsil etmesine rağmen sonunda Şili'yi temsil etmeye karar verdi.

Babası Claudio Yanez oğluna Zidane adını nasıl verdiğini şu şekilde anlattı:

* Her zaman yaratıcı ve güzel futbolun aşığı oldum. Zidane'ın hayranıydım. Sonra bir gün eşime oğlumuza isim olarak Zinedine'i önerdim. Bana deli olup olmadığımı sordu. Sonra deli olduğumu ama çocuğuma Zidane adını vermek istediğimi söyledim.

15102024003615_7505000_0_36.jpg

Şili U-15 Milli Takımı yarın akşam Ekvador'la yarı final maçına çıkacak. Bu maçın galibi ayın 19'unda Arjantin ile Paraguay arasında oynanacak maçın galibiyle finalde karşılaşacak.

Galatasaray'sın scoutlarının WyScout üzerinden iki maçı da izlemesi bekleniyor.

Belki de Bolivya'da oynanacak finale bir gözlemci gönderilmesi bile gündeme gelebilir.

Üst Alt