Hüseyin yücel katıldığı bir televizyon programında derbi ve transfer ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Yücel şu ifadeleri kullandı:
*Gerçekten muhteşem (Lyon) bir galibiyet oldu. Her ne kadar ilk yarı ecel terleri döksek de ikinci yarı çok ciddi bir mücadeleyle hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.
*Öncelikle hocamızın raporu doğrultusunda bakıyoruz ama şu anda yabancı kontenjanı konusunda limitteyiz. Herhangi bir oyuncumuzla yolları ayırmadan yeni bir transfer yapmamız mümkün değil. Aklımızda birkaç bölgeye takviye var.
"GALATASARAY RÖVANŞI İSTEYECEK, İZİN VERMEYECEĞİZ"
*Okan Buruk'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Derbiye de Lyon maçının moraliyle çıkacağız. Galibiyet için kesinlikle sahaya çıkacağız. Tüm mücadelemizi verip en iyi sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum. İlk perdesini zaten Süper Kupa maçında yapmıştık. Süper Kupa'nın rövanşını almak isteyeceklerdir ama buna müsaade edeceğimizi zannetmiyorum.
PFDK'NIN YUNUS KARARI
*Yunus Akgün olayı hakkında çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Daha önce de buna benzer oyuncuların yapmış olduğu davranışların cezaları farklı oldu. Federasyon'un kararına saygı duymak zorundayız.
"TÜM İMKANLARI SEFERBER EDECEĞİZ"
-Maccabi Tel-Aviv maçı İstanbul'da oynanacak mı?
*Kesinlikle İsrail lobisine izin vermeyeceğiz! Gerekirse biz de elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'yle ortak karar alıp hareket edeceğiz.
Kaynak: Haber Merkezi