Projeler Kulübümüz Ve Alpcans İnşaat Arasında Iş Birliği Anlaşması Imzalandı

• Konbuyu başlatan Mezarkabul
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 39
  • Okuma süresi: 5:16

Mezarkabul

Moderatör
Elit Aslan
Türk sporunun öncüsü Galatasaray, gayrimenkul sektöründe KKTC’nin vizyoner inşaat şirketi Alpcans ile güçlerini birleştirerek 2024-2025 sezonu için Futbol A Takımımızın forma sponsorluğu anlaşmasına imza attı.

1733507996125.jpeg

Anlaşmanın imza töreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Alpcans Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Alpcan ve Alpcans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Alpcan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Alpcans Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Alpcan şu konuşmayı yaptı:

Bir dünya markası ve tüm Türk dünyasının gurur kaynağı olan Galatasaray Spor Kulübü’ne desteğimizi kabul ettikleri için teşekkür eder, bu iş birliğinin herkese hayırlı olmasını gönülden dilerim.

Alpcans ailesi olarak Kuzey Kibris'ta 2003 yılından bu yana ülkemize değer katma amacı ile arazi alım satım, arsa parselasyon ve inşaat sektörlerinde çalışıyoruz. Ailece yaşadığımız ve yatırımlarımızı sürdürdüğümüz batı bölgemizde gayrimenkul alanında gelişimlere öncülük ediyoruz.

Alpcans olarak temelinde bir aile şirketiyiz ve bölgemizde spor, sağlık ve eğitim başta olmak üzere, birçok kurum ve kuruluşa destek olmaktayız.

Gayrimenkul alanındaki girişimlerimizden bahsederken özellikle günümüzde inşaatı süren Alpcan Towers Key West projemiz üzerinde durmak isterim. Bu proje ile Lefke bölgesinde büyük ölçekli projelerin oluşmasında öncülük ettik ve resort otel tarzındaki yasam alanlarının gelişiminde yenilikçi adımlar attık.

Her zaman daha büyük başarılara imza atmaya olan arzumuzda Galatasaray Spor Kulübü ile ortak bir duyguda buluşuyoruz. İleriki yıllarda da firmamız için hedefimiz, Galatasaray' da da olduğu gibi, günümüzde kalitemizi her geçen gün artırarak geçmişe baktığımızda başarılarla dolu bir miras bırakmaktır.

Bu anlamda gönül bağları ile bağlı oldugumuz Galatasaray Spor Kulübü ile Kuzey Kıbrıslı bir firma olarak bir araya gelmekten gurur duyuyoruz ve destegimizi sunarken bu anlaşmanın gündeme gelmesinde emeği geçen herkese özel olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Hatipoğlu şu açıklamayı yaptı:

“Yüksel Bey ile bu sponsorluk sürecinde bir kere bir araya geldik. Kısa bir süre içinde de güzel bir anlaşmayla mutabakata vardık. Bugün varmış olduğumuz mutabakatı hepinizin huzurunda imza altına alacağız. Galatasaray dünyanın en önemli spor kulüplerinden bir tanesi. Dünyanın her yerinde çok ciddi taraftarı olan, takip edilen Türkiye’nin en büyük markalarından bir tanesi. Yavru Vatanımız Kuzey Kıbrıs’ta 20 küsür yıldır gayrimenkul sektöründe var olan gönülden Galatasaraylı bir aileyle böyle bir iş birliği yapmak son derece gurur veriyor. Burada göstermiş oldukları fedakarlıklardan ve Galatasaraylı olmanın getirmenin cömertlikten dolayı hem Yüksel Beye hem de Celal Bey’e huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.”

“Kıbrıs hepimiz için milli duyguların yüksek olduğu Akdeniz’in saklı cennetlerinden birisi. Son yıllarda da Kuzey Kıbrıs henüz hak ettiği noktada olmasa bile çok ciddi gelişmeler var. Galatasaray olarak ezelden beri yakın dostluklarımızın, taraftarlarımızın yoğun bulunduğu bir yer. Galatasaray markasını Alpcans firmasıyla bir araya getirmekten mutluyuz. Bu salt bir sponsorluk anlaşması değil. Arkasında bir iş birliği protokolü var. Gelir anlamında devam edecek bir protokol. Key West projesi bu iş birliğinin önemli bir noktası. Galatasaray bu projeden ciddi bir gelir elde edecek. Bunun yanında formamızda Alpcans firmasının logosunu da taşıyor olacağız. Bu iş birliğinden dolayı huzurlarınızda kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.”

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu’nun konuşması şu şekilde:

“Bugün burada Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren vizyoner inşaat şirketi Alpcans ile Futbol A Takımı forma sponsorluğu anlaşması için bir aradayız”.

“Galatasaray olarak sponsor ilişkilerimizi sözleşmelerden ve rakamlardan ibaret görmüyoruz. İş birliklerimizi beraberlik duygusu, samimiyete dayalı bir yol arkadaşlığı üzerine tesis etmeye gayret ediyoruz. Sponsorlarla birlikteliğimizin bir döneme mahsus değil, geleceğe uzanan bir süreç olması temennisiyle yola çıkıyoruz. Dolayısıyla bu sezon Futbol A Takımımıza katkı sunacak olan Alpcans İnşaat ile kulübümüz arasında uzun soluklu bir iş birliği diliyoruz.”

“Bir spor kulübü olarak şu andaki iş ortaklarımıza Avrupa’daki elit sponsorlara sunulan kalitede hizmet veriyoruz. Ayrıca GSPara ve yakında gelecek taraftar platformumuz ile Galatasaray’ın dijital dönüşümünü tamamlayarak geleceğe hazırlıyoruz.”

“Üst üste iki lig şampiyonluğunun yanı sıra beşinci yıldız hedefine kararlılıkla yürümeye devam eden Futbol A Takımımız, Avrupa’da da aldığı sonuçlar ve oynadığı futbolla adını dünya çapında yüksek sesle duyurmakta ve marka değerini gözle görülür şekilde artırmaktadır.”

“Şu bir gerçek ki Galatasaray, Türkiye’de futbolun cazibe merkezidir. Bu başarı silsilesinin yansımalarını bu sezonki rekor sponsorluk gelirlerimizde de açıkça görebilirsiniz.”

“Galatasaray demek, başarı demektir. Bu başarı yolculuğunda bizimle birlikte olmayı tercih eden Sayın Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Bey’e ve tüm Alpcans İnşaat ailesine, anlaşmamızda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Üst Alt