Mourinho: "Atilla Karaoğlan (VAR hakemi) maçın en iyisiydi. Atilla Karaoğlan'ı bir daha bizim maçlarımızda istemiyoruz."
Mourinho: "Sahada olan hakem küçük bir hakemdi. Onu gören yoktu zaten"
Mourinho: "Turkiye'de nelerin olduğunu bana buraya gelmeden önce anlatmışlardı. Söylenenden çok fazlası varmış. Bu sistemi yıkmak çok zor"
Mourinho: “Hem rakiplere hem yapıya karşı mücadele ediyoruz.”
Mourinho: "Beni buraya getiren Fenerbahçe yöneticileri ancak burada olan bitenin yarısını anlattıklarını şimdi öğrendim. Yoksa tamamını anlatmış olsalardı buraya gelmezdim."
Mourinho: “Fenerbahçe ailesi her şeyin farkında. Osayi’ye yapılan kırmızı kart değil miydi? Karaoğlan çay mı içiyordu o esnada? Türk çayı mı içiyordu? Bizim bunlara artık gülmemiz gerekiyor. Ciddiye almamak gerekiyor. Bunu siz Türklerin konuşması gerekiyor. Burası benim ülkem değil. Ama siz Türkler konuşmalısınız.”
Jose Mourinho: "Bakın yurt dışında Türkiye Ligi'ni çok fazla insan izlemiyor. Londra'da muhtemelen bir tek oğlum izliyordur. Ben bu pozisyonu Instagram'a koyacağım. Yaklaşık 5 milyondan fazla kişi izleyecektir o pozisyonu ve Türkiye Ligi'nin ne olduğunu görecekler."