Programsız Di̇scord Kullanma <<<

• Konbuyu başlatan 1905
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 101
  • Okuma süresi: 1:26

1905

Executive
Aslan Kral
Windows 10 DNS ayarları değiştir

Adım #1: Ekranın sağ altına bulunan ağ simgesine sağ tıklayıp “Ağ ve İnternet Ayarları”nı açın.
Adım #2: Çıkan ekranda “Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir” menüsünü açın.
Adım #3: Açılan “Ağ Bağlantıları” sekmesinde kendi ağınızı bulup sağ tıklayın ve özellikleri seçin.
Adım #4: “İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4)” üzerine tıklayın ve Özellikler butonuna basın.
Adım #5: “Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan”ı işaretleyip kutulra: 8.8.8.8 alt kısma 8.8.4.4 adreslerini yazın.
Adım #6: Tamam butonuna tıklayıp ayarları kaydedin.

Windows 11'de DNS Ayarları Değiştir

Başlat ⊞ öğesini açın ve arama çubuğuna kontrol paneli yazın ve kontrol panelini başlatın.
Ağ ve İnternet > Ağ ve Paylaşım Merkezi'ne tıklayın.
Sol bölmedeki listeden Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir'i tıklayın.
Ağ bağdaştırıcısını bulun ve sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin.
Listeden İnternet Protokolü Sürüm 4'ü (TCP/IPv4) seçin ve ardından Özellikler'e tıklayın.
Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan altında, yeni DNS sunucusunun ve yeni alternatif sunucunun IP adresini yazın. 8.8.8.8 alt kısma 8.8.4.4.
DNS sunucusunu değiştirmeyi tamamlamak için Tamam'ı ve ardından Kapat'ı tıklayın.

Daha sonra Google Chrome'dan gizli sekme açın.
(CTRL+Shift+N) Discord.com/login olarak buradan bağlanın. Mikrofon - hoparlör izinlerini kontrol edin.
Arada hata verip kısıtlama olduğu uyarısı gelebiliyor. Birkaç kez yenilediğinizde giriş yapabiliryorsunuz.

Üst Alt