20 Ekim Pazar günü
fb konuk edecek
samsunspor başkan Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe karşılaşmasıyla ilgili gündem olan sözlerine açıklık getirdi.
Yüksel Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:
*Ben 1960 yılında doğdum, Samsunspor ise 1965 yılında kuruldu. Ben 5 yaşındayken Samsunspor kuruluyor. Benim bütün aile çevrem Fenerbahçe ve Galatasaray’ı tutarken sen neyi tutacaktın?
*Evet, Galatasaray sempatizanlığım var ama benim birinci takımım Samsunspor. Bunu her yerde göğsümü gererek söylüyorum. 3 büyüklerden de Galatasaray’ı desteklediğimi söyledim. Bunda yanlış bir şey mi var?
*Beni Türkiye’de Fenerbahçe düşmanı gibi göstermeye çalışıyorlar. Niye böyle yapıyorsunuz? Ali Koç’u ben mi parklarda yuhalattım, ben mi istifa diye bağırttım? Fenerbahçeliler yapıyor! Galatasaraylılar gidiyor, 2 sene şampiyon olmuş Dursun Özbek’i göndermeye çalışıyor. Türkiye’de futbol anlayışı bu!
*Samsunspor Futbol Kulübü anonim şirkettir. Şirketin %100 hisseleri bana aittir. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Madem Fenerbahçeliler ortayı yaptı, ben de kafayı vurdum golü attım! Bütün Türkiye bugün Samsunspor’u konuşuyor…
*Ülkede futbol üzerine bir gerginlik var. Bir başkan, Fenerbahçe maçı öncesinde 'Benim birinci takımım Samsunspor, ikinci takımım Galatasaray' derse...
*Biz Galatasaray'ı yenmek istiyoruz kardeşim! Yeneceğiz de. Bu kadar iddialı söylüyorum. Ben Galatasaray maçında da, aynı Fenerbahçe maçında verdiğim primi vereceğim!
*Fenerbahçe gidiyor bir oyuncuya 20 milyon veriyor, benim bütün yıldaki futbolcu bütçem 15 milyon. Fenerbahçe her maça özel uçakla gidiyor, ben gitmiyorum. Fenerbahçe'nin 200-300 milyon Euro borcu var, benim 0 borcum var. Neden ben bankaların kucağına oturmamışım, onlar oturmuş? Bunları konuşalım Türkiye'de!
Kaynak: Radyo Gol