Dolandırıcılık iddiasıyla yargılanan
Seçil Erzan, Fatih Terim'in ifadesine yanıt verdi. Erzan, Terim’in kendisine ev, arsa ve hisse alması için para verdiğini söyledi.
41’nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2’si tutuklu 7 sanığın yargılandığı davada sanık Seçil Erzan ve mağdur edildiği gerekçesiyle şikayetçi olanların avukatları hazır bulundu.
ERZAN'DAN TERİM AÇIKLAMASI GELDİ
Davanın en önemli ayağında Seçil Erzan’a, Fatih Terim’in Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ifadesi soruldu.
* Fatih Terim’den elden para aldınız mı?
- Ondan fon adı adı altında para almadım. Sadece aramızdaki dostane ilişki nedeniyle 300 bin ve 400 bin dolar aldım. Bu parayı bana 'Bozcada’da ev al, arsa al, hisse senedi al sat' diye verdi. Ben de 'Yaparım' dedim ama yapamadım. Eurobond işleminden zarar etmişti ve bankaya çok kızmıştı. Parasını çekmeyi düşünüyordu. Aramızdaki abi–kardeş ilişkisinden dolayı bu 700 bin doların getirisi olarak kendisine dönem dönem ödemeler yaptım.
Fatih Terim
7 NİSAN'DA YAŞANAN OLAYI ANLATTI
* 7 Nisan’da yaşanan olay nedir?
- Ben Fatih Terim’e hiçbir zamana hayır diyemedim. Ama benden zorla bir şey istemedi. 'Paramız var mı Seçil?' dediğinde de bana verdiği 700 bin doların faizi olarak ödemeler yaptım. O sabah beni şubeden R.S. aradığında ruh halim berbattı. Hocanın son durumu görmek istediğini söyleyince ben de ona ödemek istediğim faizi yazdırmıştım.
* Sizin 3 milyon dolar vermek istediğiniz faiz miydi?
- Hocanın gelirleri giderlerini karşılamıyordu. Ben de hocaya ekside olduğunu söylemiştim. Hoca yatırım yapmak istiyordu. Ben de o 3 milyon doları ona vermek istiyordum.
* Fatih Terim’den aldığınız 700 bin doları ne yaptınız?
O dönemde U.A., A.Y. gibi isimlere faiz ödedim.
TERİM'İN AVUKATININ SORUSU
Fatih Terim'in avukatı
Rezan Epözdemir Erzan'a şu soruyu sordu:
* Fatih Terim ifadesinde ‘Kulüpteki özel bir etkinlikte beni Seçil’le tanıştıran ve onu benim özel bankacım olarak seçen H.A.’dir" dedi. Sizi tanıştıran H.A. midir?
- Ben Florya şubede çalışmaya başladığımda hocanın hesapları da oradaydı. Ama yatar yatmaz parasını başka bankaya gönderiyordu. Genel merkez sordu, 'hoca neden bizim şubemizle çalışmıyor?' diye sordu. Ben de diğer müşterilerimize yaptığım gibi bir gün kulübe gittim ve kendisiyle orada tanıştım.