Victor Osimhen:
"Okan hoca buraya gelmemde anahtardır. Gelmeden önce konuştuk. Bana planlarını anlattı. Harika bir insan. Beni çok cesaretlendiriyor. Zaten bu oyunu oynamış birisi. Onunla konuştuğumda inanılmaz etkilendim."
"Yedi kişilik ailenin en küçüğüyüm. Futbolu seçen bir tek bendim. Futbol kısmı her zaman istediğim gibi gitmedi. Her zaman başarılı olamadım. Reddedildiğim zamanlar oldu."
"Bence Fenerbahçe ve Galatasaray en sert derbilerden bir tanesi. Ben oraya kaybetme olasılığımız olduğunu veya berabere kalmanın yeteceğini düşünerek gitmedim. Üç puan için oradaydık."
"Mauro Icardi efsanelerden biri. Ondan birçok şey öğrenebileceğimi düşünüyorum. Gol atmak için yaptıkları, liderliği… Soyunma odasında çok şakacı biri."
"Yusuf Yazıcı antrenman sonrası spor salonundaydı ve ben içeri girdiğimde Yarim Yarim şarkısı çalmaya başladı. Güzel bir ritimi vardı. Ben de şarkıyı beğendim ve dans etmeye başladım.

"
"Yunus Akgün inanılmaz ötesi oyunculardan biri. İnanılmaz bir kaliteye sahip. Takım arkadaşım olduğu için çok mutluyum."
"İnsanlar farklı rakamlar söylüyorlar 15 milyon diyenler var, 100-120-150 diyen de var. Herkesin farklı düşüncesi olabilir. Ben hak ettiğimi düşünüyorum."
Osimhen’den Galatasaray taraftarlarına: "Kalbimin derinliklerine indiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım sezon sonunda sizin de sayenizde birlikte kupalar kaldıracağız."